Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος δεν μπορεί να παραδίδει μαθήματα συνέπειας

20/05/2011

Γραπτή Δήλωση

Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος δεν μπορεί να παραδίδει μαθήματα συνέπειας

Με έκπληξη παρακολουθούμε εδώ και δύο μέρες το ΔΗΚΟ να μην απαντά στο βασικό ερώτημα που έθεσε χτες με δήλωση του ο κ. Κασουλίδης. Αποφεύγουν να μας πουν πως λογαριάζουν να χρησιμοποιήσουν τον ρυθμιστικό ρόλο που διεκδικούν.

Σήμερα ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος με ανακοίνωση του επιχειρεί να μας δώσει μαθήματα συνέπειας. Ιδιαίτερα προς τον κ. Κασουλίδη.

Προτού διεκδικήσει τον ρόλο του εκφραστή της διαφωνίας με την Κυβέρνηση Χριστόφια, θα πρέπει ο κ. Παπαδόπουλος να εξηγήσει γιατί το κόμμα του συνεχίζει να τη στηρίζει και να συμμετέχει σε αυτή με τρεις Υπουργούς. Μιλώντας για συνέπεια, θα πρέπει να μας θυμίσει σε ποιο συρτάρι είναι κλειδωμένη εκείνη η περιβόητη συμφωνία για την οικονομία, που συνομολόγησαν ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ πριν το ΔΗΚΟ ψηφίσει τον προϋπολογισμό του 2011. Πέρασε ήδη ο μισός χρόνος.

Στην προσπάθεια του ΔΗΚΟ να ζούμε σε συνθήκες μόνιμου δημοψηφίσματος απάντησε ο λαός στον πρώτο γύρο των προεδρικών τον Φεβρουάριο του 2008. Στον δεύτερο γύρο των προεδρικών, 4 στους 10 ψηφοφόρους του ΔΗΚΟ δεν ακολούθησαν τον κ. Παπαδόπουλο και το κόμμα του. Σε αυτούς είναι που πρέπει να δώσει εξηγήσεις, προτού επιχειρήσει να δώσει μαθήματα πολιτικής συνέπειας.

Την Κυριακή οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν ποια πολιτική θέλουν. Αυτή που στηρίζει την κυβέρνηση Χριστόφια, μέσω της ψήφου σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ, ή αυτή που την αντιπολιτεύεται μέσω της ψήφου στον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Μιχάλης Σοφοκλέους

One Response to “Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος δεν μπορεί να παραδίδει μαθήματα συνέπειας”


  1. ΟΥΤΟΠΟΣ

    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ

    ΨΗΦΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s